Cautare

1578 de rezultate pentru "maria radulescu" (8.27 secunde)
"N-am ce sa-i reprosez lui Eugen Radulescu. ... Presedintele si doi vicepresedinti CEC au fost inlocuiti vineri, iar functia de presedinte, detinuta de Eugen Radulescu, i-a fost propusa lui Radu Gratian Ghetea, presedintele Alpha Bank Romania si al Asociatiei Romane a Bancilor, care a acceptat numirea.
Ministerul Agriculturii a acordat sprijinul financiar sub forma bonurilor valorice pentru infiintarea culturilor de toamna pentru 1,5 milioane de hectare de teren agricol, ceea ce reprezinta peste jumatate din suprafata estimata pentru toamna, a declarat Adrian Radulescu, presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR).
Aceasta situatie este cam de un an, un an si jumatate, de când preturile au început sa creasca foarte mult“, a declarat Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen.
Aceasta situatie este cam de un an, un an si jumatate, de când preturile au început sa creasca foarte mult“, a declarat Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen.
Directorul companiei, Tudor Radulescu, a declarat ca societatea a solicitat Ministerului Transporturilor înca din 2006 sprijin pentru initierea unui acord interguvernamental între România si Bulgaria, pentru construirea podului.
În acelasi timp, reprezentantul Ministerului Agriculturii, Marian Radulescu - consilier al ministrului de resort - a precizat ca producatorii agricoli se feresc sa încheie asigurari standard, pentru ca "nu se merita": ... Tot timpul ne-am facut ca îi dam subventii de la stat", a spus Marian Radulescu.
La randul sau, Adrian Radulescu, presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli (LAPAR), a spus ca piata cerealelor va fi cea mai afectata de criza, avand in vedere ca preturile primite de fermieri pentru recolta nu acopera costurile de productie. ... La orz este la fel", a subliniat Radulescu.
Mirela Radulescu, directorul de marketing al grupului, a declarat ca principalul obiect al colaborarii este Parcul Industrial Brasov - un proiect privat greenfield care ofera spre inchiriere spatii de productie sau depozitare si birouri.
Aproape 500.000 de persoane, care detin mai mult de 1,5 milioane de hectare de terenuri agricole necultivate, ar putea plati penalizari, din primavara, a declarat Adrian Radulescu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii. ... 500.000 de persoane", a spus Radulescu.
Prima statuie, cea a lui Ion Heliade Radulescu, a fost transportata duminica in Parcul Izvor. In acest weekend vine randul monumentului din bronz al lui Mihai Viteazul.
Senatorul PDL Cristian Radulescu a contraargumentat ca diminuarea cotei unice va lasa bugetul de stat descoperit, pentru o perioada de aproape un an, incasarile diminuate neputand fi acoperite.
Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii Adrian Radulescu afirma ca Romania nu va avea probleme pana la noua recolta de grau pentru asigurarea consumului intern, chiar daca va fi nevoita sa importe in jur de 400.000-500.000 de tone de grau in acest an.
Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii Adrian Radulescu, prezent la emisiune, a explicat majorarile de preturi prin scumpirea cerealelor.
In anul 1969, a fost ales de regizorul Mircea Dragan pentru a juca in seria "Brigada Diverse", alaturi de Toma Caragiu, Sebastian Papaiani, Dem Radulescu si Puiu Calinescu. ... Gheorghe Dinica, Marin Moraru, Mircea Albulescu, Dem Radulescu, Sanda Toma, Vasilica Tastaman, Stela Popescu, Silviu Stanculescu.
Mihaela Radulescu a pus cateva poze cu ea de la eveniment in tinuta care a starnit un val de comentarii rautacioase.
Videoclipul - regizat de Iulia Lumanare si avandu-l ca director de imagine pe Tudor Panduru - o are ca protagonista pe Mihaela Radulescu, alaturi de actorii Victor Petcu, Alexandra Ionita si copiii Robert Albu si Luca Preoteasa.
In cadrul aceluiasi eveniment avea loc si lansarile albumelor solistilor Carmen Radulescu - Cant pentru voi si Aurel Moga - Fata Morgana - Casa de Discuri EUROSTAR.
Toma Caragiu, Amza Pellea, Dem Radulescu, Jean Constantin, Sergiu Nicolaescu, Puiu Calinescu, Stefan Mihailescu-Braila, personaje care ne-au incantat copilaria cu spumoase comedii si cunoscute filme romanesti. Victor Grigore, pe langa actorii romani, precum Nicu Constantin sau Dem Radulescu, a surprins in caricaturile sale si actori straini, precum:
Fiica lui Basescu a fost ajutata in achiziția creditului, de catre Presedintele CEC Bank, Radu Ghetea, si in achizitia terenului de catre procurorul DNA, Lucian Papici, si de consilierul prezidential pe probleme de agricultura, Adrian Radulescu.
Mihaela Radulescu. Loredana Latis: "Academia de Coaching salveaza vieti si schimba oamenii in bine" Coaching-ul inseamna descoperire, un moment in care fiecare persoana poate incepe sa se autocorecteze invatand cum sa-si schimbe propriul comportament si sa devina autoproductiv prin crearea propriilor sale intrebari si raspunsuri:
google-analytics.com